Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.
Ok
Domov
SlovenskýRSS
   Prihlásenie   Produkty   Dokumenty   Váš profil   Košík   Kontakt   Hlavná   Pomoc 
*
Hľadať produkt
  Rozšírené vyhľadávanie >
Kategórie Výrobcovia
Čajové lyžičky
Mocca lyžičky
Detské vidličky
Detské lyžice
Koktejlové lyžičky
Detské sady
Sada lyžičiek
Svadobné sady
Na objednávku
*
*

Ochrana osobných údajov

 

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu:

  • uvedenom v registračnom formulári,
  • uvedenom v objednávkovom formulári
  • uvedenom v reklamačnom formulári na webovom sídle internetového obchodu na adrese http://www.vasobchod.sk.

 

 V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť, Vaša firma, s.r.o.  IČO:123456789 oprávnená spracúvať vložené osobné údaje uvedené v registračnom formulári, objednávkovom formulári, reklamačnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v internetovom obchode na účely:

  • registrácie užívateľov
  • vedenia databázy registrovaných užívateľov,
  • spracovania objednávok,
  • informovania užívateľov o stave objednávok,
  • vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a fakturácie.

V prípade, ak budete mať záujem o zrušenie registrácie, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na email@test.sk.

 

Vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu v internetovom obchode, ak nebola za posledných 12 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka z vašej strany.

 

Po zrušení registrácie a po ukončení účelu spracovania údajov budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinní uchovávať po dobu 10 rokov od vybavenia objednávky. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne.

 

Beriete na vedomie, že osobné údaje, ktoré ste nám poskytli budú poskytované sprostredkovateľom, ktorí s nami zmluvne spolupracujú za účelom dopravy objednaného tovaru, zaúčtovania účtovných dokladov, údržby a správy internetovej aplikácie a podobne. Jedná sa teda o prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz, účtovníci a podobne.

 

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov.

 

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté:

Uveďte firmy, ktorým sprístupňujete osobné údaje (Slovenská pošta, UPS...).

Nákupný košík
Nákupný košík

Váš nákupný košík neobsahuje žiadny produkt.
Kontaktné údaje

Tešíme sa na spoluprácu s Vami.

Martina Papcúnová
Na brehu 8
040 18, Košice
Volajte:
mobil
tel+421 907 641 248
Píšte:
E-mail
efimotiny@gmail.com
Akciové produkty

auto 4

auto 4 Kvalitné nerezové príbory značky sandrik...

3.00 EUR 

auto 5

auto 5 Kvalitné nerezové príbory značky sandrik...

3.00 EUR 

auto 6

auto 6 Kvalitné nerezové príbory značky sandrik...

3.00 EUR 

bager 1

bager 1 Kvalitné nerezové príbory značky sandrik...

3.00 EUR 

bager 2

bager 2 Kvalitné nerezové príbory značky sandrik...

3.00 EUR 

Zobraziť všetky akcie >>
Novinky

mačka 14

mačka 14 Kvalitné nerezové príbory značky sandrik...

3.00 EUR 

mačka 15

mačka 15 Kvalitné nerezové príbory značky sandrik...

3.00 EUR 

mačka 16

mačka 16 Kvalitné nerezové príbory značky sandrik...

3.00 EUR 

mačka 17

mačka 17 Kvalitné nerezové príbory značky sandrik...

3.00 EUR 

mačka 2

mačka 2 Kvalitné nerezové príbory značky sandrik...

3.00 EUR 

Zobraziť všetky akcie >>
Aktualizácia
Posledná aktualizácia 20.09.2018.
Reklama

koralkovo.sk

Ubytovanie na Liptove

kuriatko.sk

supermobily.sk

fimotiny.sk

obchodhraciek.sk- Internetový obchod hra?iek.

najhodinky.sk

www.brptop.sk – internetový obchod, všetko pre Vaše auto za super ceny

fimotiny.sk- ru?ne vyrábaná bižutéria.

O NÁS
UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
Rýchlo hore
PODPOROVANÉ PLATBY
© Martina Papcúnová
© MiBe ESHOP 2015, 38
po?ítadlo.abz.cz Nakupujem z domu - katalóg internetových obchodov e-nakupovanie.sk - katalóg internetových obchodov Tovar.sk Internetový obchod Šperky, zlato, striebro e-shopy.sk