Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.
Ok
Domov
SlovenskýRSS
   Prihlásenie   Produkty   Dokumenty   Váš profil   Košík   Kontakt   Hlavná   Pomoc 
*
Hľadať produkt
  Rozšírené vyhľadávanie >
Kategórie Výrobcovia
Čajové lyžičky
Mocca lyžičky
Detské vidličky
Detské lyžice
Koktejlové lyžičky
Detské sady
Sada lyžičiek
Svadobné sady
Na objednávku
*
*

Ochrana osobných údajov

 

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu:

  • uvedenom v registračnom formulári,
  • uvedenom v objednávkovom formulári
  • uvedenom v reklamačnom formulári na webovom sídle internetového obchodu na adrese http://www.vasobchod.sk.

 

 V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť, Vaša firma, s.r.o.  IČO:123456789 oprávnená spracúvať vložené osobné údaje uvedené v registračnom formulári, objednávkovom formulári, reklamačnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v internetovom obchode na účely:

  • registrácie užívateľov
  • vedenia databázy registrovaných užívateľov,
  • spracovania objednávok,
  • informovania užívateľov o stave objednávok,
  • vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a fakturácie.

V prípade, ak budete mať záujem o zrušenie registrácie, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na email@test.sk.

 

Vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu v internetovom obchode, ak nebola za posledných 12 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka z vašej strany.

 

Po zrušení registrácie a po ukončení účelu spracovania údajov budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinní uchovávať po dobu 10 rokov od vybavenia objednávky. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne.

 

Beriete na vedomie, že osobné údaje, ktoré ste nám poskytli budú poskytované sprostredkovateľom, ktorí s nami zmluvne spolupracujú za účelom dopravy objednaného tovaru, zaúčtovania účtovných dokladov, údržby a správy internetovej aplikácie a podobne. Jedná sa teda o prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz, účtovníci a podobne.

 

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov.

 

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté:

Uveďte firmy, ktorým sprístupňujete osobné údaje (Slovenská pošta, UPS...).

Nákupný košík
Nákupný košík

Váš nákupný košík neobsahuje žiadny produkt.
Kontaktné údaje

Tešíme sa na spoluprácu s Vami.

Martina Papcúnová
Na brehu 8
040 18, Košice
Volajte:
mobil
tel+421 907 641 248
Píšte:
E-mail
efimotiny@gmail.com
Akciové produkty

káva hnedá 1

káva hnedá 1 Kvalitné nerezové príbory značky sandrik...

2.00 EUR 

káva hnedá 2

káva hnedá 2 Kvalitné nerezové príbory značky sandrik...

2.00 EUR 

káva zelená 1

káva zelená 1 Kvalitné nerezové príbory značky sandrik...

2.00 EUR 

káva zelená 2

káva zelená 2 Kvalitné nerezové príbory značky sandrik...

2.00 EUR 

kniha 1

kniha 1 Kvalitné nerezové príbory značky sandrik...

2.00 EUR 

Zobraziť všetky akcie >>
Novinky

žaba 4

žaba 4 Kvalitné nerezové príbory značky sandrik...

2.50 EUR 

žaba 5

žaba 5 Kvalitné nerezové príbory značky sandrik...

2.50 EUR 

žaba 6

žaba 6 Kvalitné nerezové príbory značky sandrik...

2.50 EUR 

zajac

zajac Kvalitné nerezové príbory značky sandrik...

2.50 EUR 

zajo 1

zajo 1 Kvalitné nerezové príbory značky sandrik...

2.50 EUR 

Zobraziť všetky akcie >>
Aktualizácia
Posledná aktualizácia 06.09.2017.
Reklama

koralkovo.sk

Ubytovanie na Liptove

kuriatko.sk

supermobily.sk

fimotiny.sk

obchodhraciek.sk- Internetový obchod hra?iek.

najhodinky.sk

www.brptop.sk – internetový obchod, všetko pre Vaše auto za super ceny

fimotiny.sk- ru?ne vyrábaná bižutéria.

O NÁS
UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
Rýchlo hore
PODPOROVANÉ PLATBY
© Martina Papcúnová
© MiBe ESHOP 2015, 38
po?ítadlo.abz.cz Nakupujem z domu - katalóg internetových obchodov e-nakupovanie.sk - katalóg internetových obchodov Tovar.sk Internetový obchod Šperky, zlato, striebro e-shopy.sk